Polstasjes

Praktisch polstasje voor als je niet teveel wilt meenemen voor een avondje uit. De polstasjes, die overigens niet alleen stijlvol zijn voor dames, zijn aan de binnenzijde voorzien van een insteekvak. De achterzijde en binnenzijde zijn van leer.

Polstasje van stevig, wit/zwarte koeienhuid. Het tasje sluit met een rits. De ‘grijper’ van de polsband sluit geheel om het oog van de rits en kan dus niet spontaan opengaan. De polsband en de achter-/binnenzijde zijn van zwart leer. Afmeting: B20,5 cm, H12cm. Bestellen of vragen? Klik hier.

Polstasje van stevig, donkerbruin/zwart koeienhuid met een vleugje wit. De ‘grijper’ van de polsband sluit geheel om het oog van de rits en kan dus niet spontaan opengaan. De polsband en de achter-/binnenzijde zijn van donkerbruin leer. Afmeting: B20,5 cm, H12cm. Bestellen of vragen? Klik hier.

Polstasje van gitzwart, licht glanzend geitenhuid met beige vlekken. De ‘grijper’ van de polsband sluit geheel om het oog van de rits en kan dus niet spontaan opengaan. De polsband en de achter-/binnenzijde zijn van zwart leer. Afmeting: B20,5 cm, H12cm. Bestellen of vragen? Klik hier.