Paspoorthoesje/ reismapje

Praktisch mapje om al uw reisdocumenten in te bewaren. De geplastificeerde pagina van uw paspoort steekt u achter de strook aan de binnenzijde, zodat u gelijk uw paspoort geopend kunt tonen. De binnenzijde heeft een vakje met sleuf, voor bijvoorbeeld uw boarding pass/rijbewijs/bankpas, en een flap om overige papieren achter te steken. De afmetingen van het mapje zijn B10,5 cm en H13,5 cm. Tip: het is mogelijk een bijpassende tas, agenda, sleutelhanger en/of telefoonhoesje te bestellen.

Tricolor mapje van rood/bruin/witte koeienhuid. De binnenzijde is afgewerkt met wit leer. Het mapje sluit met een drukknoop. Bestellen of vragen? Klik hier.

Dit bruin/witte mapje is gemaakt van een prachtige kortharige koeienhuid en heeft een heel subtiele glans. De binnenzijde is afgewerkt met een mooie kwaliteit kastajebruin leder. Het mapje sluit met een drukknoop. Bestellen of vragen? Klik hier.

Dit wit/bruine mapje is gemaakt van dezelfde huid als het hoesje op de foto hierboven maar heeft een totaal andere look. De binnenzijde is afgewerkt met bruin leer. Bestellen of vragen? Klik hier.

Prachtig mapje van off white/beige kortharige koeienhuid. De binnenzijde is afgewerkt met een mooie kwaliteit bruin leer. Het mapje sluit met een drukknoop. Bestellen of vragen? Klik hier.

Dit mapje is gemaakt van dezelfde koeienhuid als het mapje hierboven maar is een beetje lichter van tint. De binnenzijde is afgewerkt met een mooie kwaliteit wit leer. Het mapje sluit met een drukknoop. Bestellen of vragen? Klik hier.

Voor de liebhebber van zwart! Mapje van zwart koeienhuid met een binnenwerk van zwart leder. Het mapje sluit met een drukknoop. Bestellen of vragen? Klik hier.

Een juweeltje van zeer kortharig wit/grijze runderhuid. De binnenzijde is afgewerkt met een prachtige kwaliteit zwart leder. Het mapje sluit met een drukknoop. Bestellen of vragen? Klik hier.