Notitieboekjes

Altijd handig om binnen handbereik te hebben: een stoer notitieboekje van grijs gemeleerd koeienhuid (A5 formaat). Zoeken naar een pen is verleden tijd dankzij de handige pennenlus. Het zwarte, lederen binnenwerk beschikt over voldoende ruimte om briefjes, en/of foto’s e.d.in te steken. Tip: een A5 agenda past ook prima in deze omslag. Formaat: B16xH22xD2cm. Bestellen of vragen: klik hier.

Notitieboekje van bruin/wit koeienhuid in A5 formaat, de binnenzijde is afgewerkt met donkerbruin leder. Zoeken naar een pen is verleden tijd dankzij de handige pennenlus. Het donkerbruine, lederen binnenwerk beschikt over voldoende ruimte om briefjes, en/of foto’s e.d.in te steken. Tip: een A5 agenda past ook prima in deze omslag. Formaat: B16xH22xD2cm. Bestellen of vragen: klik hier.

En ook geitenhuidjes zijn prima geschikt om iets moois van te maken! Zoals dit notitieboekje van gitzwart geitenhuid met bruine vlekken en een beetje wit, in A5 formaat. De binnenzijde is afgewerkt met zwart glansleder. Zoeken naar een pen is verleden tijd dankzij de handige pennenlus. Het binnenwerk beschikt over voldoende ruimte om briefjes, en/of foto’s e.d.in te steken. Tip: een A5 agenda past ook prima in deze omslag. Formaat: B16xH22xD2cm. Bestellen of vragen: klik hier.