Mini tasjes

Dit model tasje was een paar jaar geleden het begin van Eri W. Nu is het opnieuw opgenomen in de collectie omdat het een heel prettig en praktisch model is. Klein maar fijn! De afmeting is plm 25 cm breed en plm 13cm hoog. Het hengsel is 40cm lang. Tegen meerprijs is een andere lengte of breedte te bestellen. Wil je dit model tas bestellen of wil je meer informatie? Klik dan hier om naar het contactformulier te gaan.

Juweeltje van tricolor runderhuid. De bodem en het hengsel zijn gemaakt van een prachtige kwaliteit donkerbruin leer met een subtiele glans. Het tasje sluit met een stevige, metalen rits. Bestellen of meer informatie? Klik hier om naar het contactformulier te gaan. 

Ook dit is een juweeltje, van een prachtige kwaliteit zwart/bruin/witte runderhuid dat prachtig combineert met het zwarte leer van hengsel en bodem. Het tasje sluit met een stevige, metalen rits. Bestellen of meer informatie? Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Voor wie koeienhuid iets te heftig vindt: voor dit tasje is een prachtige kwaliteit zwart leer gebruikt met een chique, subtiele glans. De applicatie van hetzelfde leer geeft het tasje een unieke uitstraling. Het tasje sluit met een stevige, metalen rits. Bestellen of meer informatie? Klik hier om naar het contactformulier te gaan.