Jaaragenda’s 2019 van koeienhuid en leer

Ook voor het jaar 2019 hebben we weer unieke leren agenda’s en unieke koeienhuid agenda’s. Het formaat van de agenda’s is B13xH19,5 cm met een calendarium van 1 week op 2 pagina’s. De agenda’s zijn voorzien van een handige pennenlus, ze zijn aan de binnenzijde afgewerkt met een prachtige kwaliteit leer en sluiten met een drukker. Wil je een agenda bestellen of heb je vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier: Contact en info of via whatsapp op 06-41808668.

We hebben tevens een exclusieve ‘wildllife’ collectie agenda’s, je bekijkt ze hier: Wildlife agenda’s 2019.

Agenda 2019 met bruin/zwarte zebra print, uitgevoerd in leer. De binnenzijde is afgewerkt met een hoogwaardige kwaliteit zwart leer.

Agenda 2019 van prachtig gewolkt leer met op de voorkant een speels accentje in de vorm van een D-ring.

Agenda 2019 van heel kortharige koeienhuid met prachtige kleurschakeringen.

Agenda 2019 van cognackleurige/crème witte koeienhuid met een unieke tekening en mooi kortharig. Tezamen met het cognackleurige leer aan de binnenzijde een prachtige combinatie. Op de achterkant van de agenda is nog net een speels kruintje te zien.

Koeienhuid agenda 2019 met klassieke zwart/witte zebra print. De binnenzijde is afgewerkt met een dikke kwaliteit gerecycled zwart leer.

Een wel zeer exclusief exemplaar, gemaakt van zeer kortharige koperkleurige koeienhuid met stains. Prachtige warme tinten met een subtiel kleurverloop van koper naar zandkleurig. Het cognagkleurige leer aan de binnenzijde past er qua kleurtonen perfect bij.

Tricolor agenda 2019 met iets langere haren. De achterkant heeft een piepklein plukje wit.

Deze agenda 2019 is van een heerlijk zachte koeienhuid en heeft stoere vlekjes. Op de achterkant zit er een vleugje roodbruin doorheen. Hoe kan de natuur het zo mooi maken? De binnenzijde is afgewerkt met soepel, zwart leer.