Over Eri W

Fijn dat u de website van Eri W bezoekt, hartelijk welkom! Graag vertel ik u in het kort meer over mezelf en Eri W en nodig ik u uit op uw gemak rond te kijken.

Mijn naam is Erica Weijer, ik woon in Enschede en heb een parttime baan als medewerker financiële administratie. Vier jaar geleden ontstond het idee om een tas te maken van koeienhuid en leder. Bij het maken van tassen hoort natuurlijk een eigen label voor de herkenbaarheid, en zo ontstond Eri W. 

Elke tas is uniek vanwege de natuurlijke tekening in de koeienhuid. Zoekt u een tas voor alle dag, een polstasje voor een avondje uit, een praktisch klein schoudertasje of heuptasje voor als er niet zoveel mee hoeft, een fashionable mapje voor uw paspoort en reisbescheiden, een stijlvolle agenda of een unieke beschermhoes voor uw mobiel zodat deze niet opgaat in de massa? Eri W heeft het. En wat het wel heel exclusief maakt, is dat u bij afname van meerdere artikelen alles van dezelfde koeienhuid kunt laten maken. Mits natuurlijk voorradig.

Ook werk ik veel op bestelling, kijkt u eens bij ‘Custom made’ voor een impressie en laat u inspireren.

Er worden regelmatig nieuwe artikelen toegevoegd aan de website, dus kom gezellig vaker neuzen.

Mocht u vragen hebben of een bestelling willen plaatsen, neemt u dan a.u.b. contact op, bij voorkeur per e-mail: info@eri-w.nl of via het contact formulier. Telefonisch kunt u mij bereiken op 06-41808668.

Graag tot ziens!